onsdag 11 november 2009

Dagens middag

Här en en maträtt som jag skulle kunna äta dag efter dag, år efter år. Och det underbara är att även jag kan tillaga den, som är lite halvdålig på matlagning. Sjukt, jäkla god!

Ingredienser:
Ca 300 g fullkornspasta
150 g färsk bladspenat
2-3 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade tomater
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde

Gör så här:
Koka pastan. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar